Aj.

Fy fan vilken sjösjuka jag hade igår. Det sved, mycket. Varför ska man bli så bakfull för? Vad är meningen med det, egentligen?

HON kom förbi med två koppar te. En var grön, det var inte min. Det bjöds på scones till, nybakade och allt.
Men det saknas något.

Jag tror det är salt.


Dagens Låt: Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg - Håkan Hellström (Ge mig arsenik, pompompom. Chalmers ÄR ett hockey-bockey lag,)


Kalajs

Mina tentioner säger att jag borde ha lyssnat på mina tips. Dom har fel, förmodlignen.


Jag vet bara att HON  har har rätt. Hon vet mer än vad jag vågar hålla med om. Det är inte många som göra det.

Förkryssning

Henrik sitter mitt emot, jo det gör han, och han tycker att jag uppträder dåligt. Jag förstår han, lite i alla fall. Mari kommer förbi, hon tycker Marksu är lite för full. Karate är mer full. Henrik, städad som han är, skrattar åt det hela

Jag pratade med Sofia alldelles nyss. Hon tyckte jag var lite väl pretto. Ha! Hon gillade det. TIll slut




Henke fick ragg. Han också.


Till Slut

Dagens Låt:
I Wish I Was A Punkrocker - Sandi Thom ( Alla vill en punkrockare, frågan är bara vilket decenium)

Beige

Har precis kommit hem från en fika på stan. Jag och Sofia skulle åka ner och kolla om Jontes hade fått in några nya skivor. Köpte "Ett kolikbarns bekännelser", på LP. Två väl investerade hundralappar.

Skivletandet var törstframkallande, så vi gick förbi Wayne´s på vägen hem. Hon beställde grönt te och en focaccia. Jag tog den största latten någonsin.
En hink kaffe och två timmar senare tog vi bussen hem. Gick in på hennes rum och provade skivan. Vi satt och tittade på varandra och lyssnade på "Brännö Serenad" när HON ringde.
Vi ska tydligen på bio ikväll. Jag tror det blir nått svenskt.

Dagens låt: The Fray - How To Save A Life (Ibland, ganska så ofta faktiskt, känner jag mig som Dr. Cox. Och Willy Wonka, förstås)

iPod

Igår hade vi sista hockeyträningen med hockeylaget. Rätt så skönt, faktiskt. Nu är det bara lite cuper kvar, sen är det dags för avslutningsfest. Den ska tydligen vara nått i hästväg.
Min nya iPod kom på posten igår. Det är något väldigt speciellt när man får vika upp boxen. Man blir som barn på nytt.


image2

HON kom hem till mig igår efter träningen. Vi har inget att säga varandra, känns det som. Vi delade ett halvt paket John S under tystnad innan hon gick hem. Det är nog bara en tidsfråga nu.
När jag kom in igen så hade Sofia bakat scones i köket. Vi satte oss hon slog på Meat is Murder med The Smiths.


Efter träningen satte jag mig med lite plugg. Vilken ångest. Varför ska allting vara så svårt hela tiden? Men det ska nog gå att lösa. Tentan är ju bara imorgon.
Sen så kom HON förbi. Det var länge sedan vi träffades.

Jag hade svårt att somna efter det / Jag hade svårt att somna efter det.

Dagens låt: Coldplay - Fix You (Ja, någon skulle behöva laga mig)

En kväll.

Kom precis hem ifrån Herrgår´n. Jag, Karate, Bäck och Håret gick ut och skulle ta en öl. Det blev fyra. Men det var trevligt. Vi kastade pil och pratade ut. Jag har alltid kunnat prata med Karate om allt. Skönt att ha någon sån. Bäcken blev lite röd om kinderna när jag pratade om helgen. Han var visst inte helt nöjd med sitt samtal i lördags.

Det är något speciellt med henne. Den här gången möttes vi i köket. Jag stod och bredde några mackor, hon gjorde en kopp kaffe. Min huvtröja satt ännu bättre på henne den här gången.

Det blev ett skönt avbrott i tenta-perioden. Härligt att inte behöva tänka på sannolikhetsläran hela tiden.
Karate hade också lite strul med tjejer, han hade träffat någon i fredags. De hade gått tillsammans till Statoil, då hade han frågat om hon skulle följa med hem. Det skulle hon inte. Men, dagen efter hade han hittat ett mobilnummer i fickan. Han har inte vågat ringa än.

Vi fortsatte där vi slutade senast. Musik, alltså. Jag hade rätt - hon gillade Morrissey. Men hon tyckte att Smiths var bättre. Det kändes lite i magen när hon sa det, jag har inte hört någon annan (förutom mig, såklart) som tycker så.

Dagens låt: Camera Obscura - Lloyd, I'm Ready To Be Heartbroken (Jag kan inte se längre än till min egen näsa för tillfället)

Helena Bergström

Sitter framför teven efter en lugn helg. HON är hemma hos mamma och pappa, vilar upp sig lite.
Becken fylleringde imorse, vid sextiden. Han undrade om jag inte skulle komma förbi, alla de andra på efterfesten började vika ner sig, slänga in handuken.

Vi möttes imorse i trappuppgången. Solen värmde som den bara gör tidigt på morgonen, den skickar ut varm kalluft. Jag var på väg ut, hon på väg hem. Hon tittade mig i ögonen ett par sekunder. Sen log hon.

Det hade varit en rolig grej, att dra hem till Beck. Komma dit vid halv sju och styra upp festen igen. Nu blev det inte så. Jag la mig igen, men kunde inte somna om. Klockan var för lite för att det skulle ha börjat barnprogram, men för mycket för att det fortfarande skulle vara nån dålig action på femman. Så jag tankade upp poden och bestämde mig för en morgonpromenad.

The Killers Mr. Brightside strömmade ut genom hörlurarna när jag log tillbaka. Hon blev inbjuden på frukost.
Efter en kopp snabbkaffe gick vi in på mitt rum och pratade. Hon gick igenom mina skivor och jag fick med beröm godkänt. Fick en guldstjärna för New York Dolls. Hon gillar tydligen Morrissey.


Dagens Låt: Colin Hay - Waiting For My Real Life To Begin (Kollar på "Paradiset", Helena Bergström pratar om att skaffa ett nytt liv. Det kanske jag också borde göra.)

Kvinnor

Vi fick 2-2 borta på Grimsta igår. Oremo fortsätter att övertyga på topp, han fick starta bredvid Sulan igår. Hans andra raka från start, tror jag. Hoppas han får en rejäl chans. Det vore modigt att testa.

Det som alltid har kännt så nära, men ändå så långt bort, var helt plötsligt i mina armar.  Det kändes  från början att det var fel. Jag kunde inte bry mig.
När jag kom in till henne satt hon med min gråa huvtröja över axlarna. Hon frågade om jag hade saknat den.


Idag är det den 8:e mars. Det firades med att jag lånade Le Deuxième Sexe, köpte Marlboro Lights och satt mig med en vinare i parken. Länge leve det andra könet!

Dagens låt: Tracy Champman - Behind The Wall (106 sekunder smärta. Det känns som Tracy är min Moz.)

The Queen Is Dead

Nu börjar den Allsvenska premiären krypa allt närmare. Gefle träningsmatchar borta mot BP idag. Vi måste slicka såren efter 2-5 förlusten igår. Det känns inte bra att släppa in fem mål i gestrikefotbollens El Clasicó (Gefle IF - Sandvikens IF, division 2).
Jossa börjar återigen som mittback, litar inte Pelle på sina nyförvärv?

Det pep till i telefonen efter sex and the city igår. Jag är en idiot som svarade.

Vi hade match igår, sista för säsongen. Vi åkte iväg till pappersbrukens mecka, Skärblacka, och vann med 8-3.
Inget man skriver hem om.


Vad är det med mig egentligen? Varför kan jag inte tillåta mig själv att få vara lycklig? Är det jakten, spänningen, som jag älskar? Ja, så är det nog.

Dagens låt: The Smiths - Heaven Know's I'm Miserable Now (Det krävs, som sagt, en dåre för att svara på ett sånt mess. Det får lätt sina konsekvenser)

Gegga

Idag har jag suttit och pluggat hela dagen, i mina nya jeans. Tyckte jag fick några uppmuntrade blickar från några tjejer. Fick ögonkontakt med tre söta, jag log mot två av dom. En log tillbaka.

Just nu så är det väldigt mycket. Börjar känna mig rejält trött. Det ska bli skönt att få somna till sex and the city nu.
Sex and the City - ljusglimten på mina, för tillfället, tämligen mörka horisont.

Dagens låt: Moneybrother - De Vet Ingenting Om Oss (Nu leker jag bara med tanken...)

Skönt.

Jag har precis pratat med HON igen. Det gick nog bättre än vad jag trodde i torsdags. Hon tyckte att jag hade varit söt som hade skrytit om henne inför Beck&Co. Tur det.

Tog en snabb vända ner på stan efter senaste inlägget. Jag köpte ett par nya jeans, de satt schysst. Lite baggy. Inhandlade även två nya skivor, "Horses" med Patti Smith och The New York Dolls självbetitlade debutalbum. Två godingar från 70-talet.


Jag kollade på "Kalle och Chokladfabriken" en gång till. Mycket fascinerande.
Jag identifierar mig mycket med Willy Wonka, liksom honom har jag ett ställe där de mest förunderliga saker sker som många vill se och uppleva.
Främst tjejer, uppenbarligen.

Dagens låt: Säkert! - Det Kommer Bara Leda Till Något Ont Ändå (Texten betyder inget, det är mest en skön låt. Eller, den betyder inte så mycket i alla fall)

Mycket

Det är mycket nu. Tenta-p känns väl så där lagomt upplyftande.

Men, vafan, jag är ju Freddie L. Jag växer med uppgiften!


Det är många som undrar hur det gick på Platå i torsdags. Det gick inte så bra.